Hämeenlinna

logistikas hämeeenlinna

Logistikas Hämeenlinna – Logistiikkakeskus

Logistikas sijoittui Hämeenlinnaan elokuussa 2012 teknologiateollisuuden asiakastarpeiden myötä. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Moreenin logistiikkapuistossa. Hämeenlinna on keskeisellä paikalla kotimaan jakelua ajatellen.

Logistiikkakeskus on kiinteästi yhteydessä kotimaan kappaletavaraterminaaliin, jonka ansiosta syntyy säästöjä esimerkiksi kuljetuskustannuksissa ja materiaalinkäsittelyssä.

Uudet elintarvikehyväksytyt tilat ovat kooltaan 8000 neliömetriä. Tilojen vapaa korkeus on 10,5 metriä. Asiakaskunnan erityispiirteistä johtuen logistiikkakeskuksen turvallisuuteen ja valvontaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

Helposti muunneltavissa olevat tilat mahdollistavat kustannustehokkaiden ja joustavien varastointi-, käsittely- ja pakkauspalveluiden tuottamisen. Tuotamme Hämeenlinnassa myös lisäarvopalveluja, kuten display-erien rakentamiset ja tuotteiden tarroitukset.

Hämeenlinnan toimipaikassa asiakkaita palvelee tällä hetkellä 15 vakituista osaajaa. Henkilöstön määrää päivitetään asiakkaiden tarpeiden ja ruuhkahuippujen mukaan. Osaajiamme työskentelee myös Hämeenlinnassa toimivien teknologiateollisuuden asiakkaiden sisälogistiikkatehtävissä.

 

Toni Kettunen

Yksikön päällikkö - Hämeenlinna